GEO Expedice

11.03.2014 19:03
Vážení přátelé RC Expedice

Po delší době odmlky způsobené ročním obdobím a krásnými vánočními svátky jsme v našem klubu nezaháleli a připravili jsme pro vás novou expedici. A to tak trochu jinak!
!!! 1. ORIENTAČNÍ RC-EXPEDICI !!!
Máme pro vás připravenu extra dávku zábavy, kterou v sobě nese trať, po které se navíc budete sami navigovat. Čeká vás přes šest kilometrů technického ježdění a panor...amatického kochání v kulisách Labských pískovců. K navigaci získáte podrobný itinerář, který samotný vás dovede k cíly. Taktéž vám mohou být nápomocny dnes tolik využívané chytré telefony, anebo obyčejná buzola . Záleží jen na vás, jakou taktiku pro orientaci v terénu zvolíte. Celá expedice má svá pravidla, o kterých se více dozvíte z propozic. Nejede se na čas! Nechtěli bychom, aby dokonalému požitku z expedičky ublížil fakt, že je to na čas. Nikdo nikomu nebrání, aby se na kterémkoliv místě zdržel a zkusil si zabojovat s nějakou tou překážkou, a nebo se zkrátka jen tak projel bokem. V samotném závěru proběhne vyhlášení vítězů v anketě o EXPEDIČÁK 2014. Hodnotit se budou první tři místa na základě vašeho hlasování. To znamená, že nazbrojte a nablýskejte svoje káry, protože právě ta vaše může být jednou z oceněných. Do této ankety věnovali hodnotné ceny pro první tři místa sponzoři RCGURU a RC4x4. Obchody s nejlepší rc-technikou pro vás. Děkujeme!
Souběžně s naší akcí bude probíhat i GEOCACHING EVENT jehož účastníci se budou pohybovat na stejné trati a také budou hlasovat v anketě EXPEDIČÁK 2014. Účastí získáte maximální podporu ze strany pořadatelů, aby se pro vás tento den stal opravdu nezapomenutelným zážitkem.
Závěrem bychom ještě měli zmínit fakt, že se neplatí žádné startovné!!! Je pro nás důležité aby, jste se u nás cítili dobře. Chceme váš maximální komfort. Proto vás touto cestou žádáme o závazné potvrzení startovní registrace, neboť počet startovních pozic není neomezený a také proto, že pro registrované účastníky bude připraveno malé občerstvení . Jednotlivé registrace na mail rcexplorationteam@gmail.com
Nyní už jen kdy, kde a v kolik hodin začínáme. Napište si do vašich kalendářů termín 17. 5. 2014 v sobotu, v Děčíně, městské části Jalůvčí se koná 1. Orientační RC-EXPEDICE. Registrace a přejímka speciálů proběhne od 8:30-9:15hod.. Start je plánovaný v 9:30hod..
Těšíme se s vámi na shledanou na naší společné 1. ORIENTAČNÍ RC-EXPEDICI!!!

Váš RC-EXPLORATION TEAM